Wat wij doen

Wat wij als Tuike-Tuike doen:

Tuike-Tuike ontwerpt landschappen, tuinen, tuingedeelten en omgevingen waarin mens, plant en dier zich prettig voelen. Een plek om tot rust te komen en tuinonderhoud door de beplantingskeuze geen verplicht corvee hoeft te zijn.

 

Als tuinbureau worden we vaak gevraagd voor een nieuwe situatie rondom iemands woning of bedrijfspand. Een schone lei, een nieuwe look.

Daarnaast maken wij u graag attent op een relatief budget vriendelijke oplossing om uw tuin weer lekker op te frissen.

Namelijk de tuike-tuin- revitalisatie:

Dit richt zich voornamelijk op het opnieuw inrichten van de beplanting. Staat er een boom, struik of vaste plant met persoonlijke waarde, geen probleem deze mag natuurlijk blijven. Een frisse nieuwe uitstraling zonder containers afval, bergen werk en hoge kosten. Ook dat is wat we als Tuike-Tuike doen.

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak om te zien hoe we uw tuin weer nieuw leven kunnen inblazen.

Tuinproducten

Naast tuinen houden wij ons ook bezig met het ontwerpen van tuingerelateerde zaken.

Tuike-bank modern in kleur

Zo hebben wij de Tuike-Bank en Tuike-stoel, de Tuike-Brievenbus, en meer.

Daarnaast ontwerpen we oa. muurschilderingen, tuinobjecten en tuingerelateerde gebruiksvoorwerpen.

 Een greep uit onze gerealiseerde ontwerpen kunt u vinden onder het kopje [intlink id=”producten” type=”post”]producten[/intlink]

 

Tuinaanleg:

Na het ontwerp volgt de realisatie. Tuike-Tuike kan deze werkzaamheden, vanuit Soest, onder eigen regie voor u uitvoeren. Op die manier werken we efficiënt en houden we korte lijnen.

Tuinonderhoud:

Een belangrijk onderdeel om het gewenste resultaat te bereiken en te behouden.

Van drie keer per jaar tot het jaar rond. Ook voor tuinonderhoud kunt u bij ons terecht .